wonen

Thuis puzzelen: dit zijn de mogelijkheden

posted by Mirthe 22 april 2021 0 comments

Ben je gek op thuis puzzelen en ben je op zoek naar een legpuzzel winkel? Puzzelen is een geliefde hobby door jong en oud en kan eenvoudig thuis uitgevoerd worden. Nu we meer tijd thuis doorbrengen, is puzzelen een ideale hobby die je altijd in het gemak van je eigen woning kan beoefenen. Het helpt je ontspannen en is niet alleen een fijne bezigheid om alleen te doen, maar ook samen met het gezin. Bij een legpuzzel winkel hoef je je niet te beperken tot een aantal keuzes, maar is er een breed assortiment aan verschillende puzzels. Of je nu een vrolijke puzzel van 150 stukjes wilt voor de kinderen, of een uitdaging voor jezelf wilt aangaan met een puzzel van 1000 stukjes. Ook is er keuze uit talloze verschillende thema’s en artiesten waardoor je altijd wel een stimulerende puzzel vindt.

Disney puzzel 1000

Voor de Disney fans zit je met een Disney puzzel 1000 helemaal goed. Je wordt terug in de tijd genomen met deze vrolijke puzzels. Zie jouw favoriete helden tot leven puzzelstukje voor puzzelstukje. Deze klassiekers prikkelen jouw creativiteit door de kleurrijke en levendige prints. Er zijn ook verschillende edities verkrijgbaar voor de doorgewinterde fans. Zo zijn er speciale Collector’s editions verkrijgbaar die voorzien zijn van een ‘magische’ Disney rand. Zelfs de slechteriken van de films hebben een plek verdiend met hun eigen puzzelcollectie. Met de Villainous Collection zie je al jouw favoriete schurken voorbij komen.

Jan van haasteren puzzels

De Jan van Haasteren puzzels zijn razend populair. De liefhebbers staan ieder jaar weer in de rij om nieuwe puzzels te kopen. De striptekenaar zorgt er voor dat elke puzzel uniek en interessant is. Op ieder puzzelstukje is er wel wat leuks te zien! De echte fans gaan direct op zoek naar de terugkerende elementen, zoals de haaienvin, het kunstgebit, Sinterklaas en Jan van Haasteren himself! Zo koop je met Jan van Haasteren puzzels niet alleen een puzzel, maar ook een zoekplaat. Zo heb je gegarandeerd urenlang plezier met deze vrolijke puzzels. Er zijn al vele verschillende edities waardoor je met de feestdagen zoals kerst en oud & nieuw je kan vermaken, maar er blijven nog steeds nieuwe puzzels uitkomen. Elke puzzel vertelt weer een nieuw verhaal, waardoor jouw zintuigen weer geprikkeld door worden!

Wasgij puzzels

Een andere populaire striptekenaar is de maker van de Wasgij puzzels. Ook deze puzzels zijn voorzien van komische afbeeldingen en kleurrijke illustraties. Wist je dat je met puzzelen de linkerkant én de rechterkant van jouw brein activeert? Met de linkerkant denk je analytisch en zorg je ervoor dat je de puzzelstukjes op een overzichtelijke manier sorteert. De rechterkant van jouw brein werkt intuïtief en zorgt ervoor dat je het grote geheel ziet. Door de verbinding tussen jouw hersenhelften te vergroten, zorg je dat je makkelijker leert, begrijpt en dingen onthoudt. Zo is puzzelen niet alleen leuk tijdverdrijf, maar helpt het ook om jouw geest scherp te houden! Met een puzzelmat zorg je dat de puzzel gemakkelijk weer op kan bergen wanneer je toe bent aan een pauze. Wanneer je de volgende keer weer verder wilt gaan, leg je deze gemakkelijk weer open, en je kan weer verder gaan waar je gebleven bent. Dit maakt puzzelen de ideale hobby voor jou en je gezin!

 

Kijk ook hier eens

Leave a Comment