wonen

Whiteboard of papier? Kies milieubewust!

posted by Mirthe 14 december 2023 0 comments

Gemiddeld gebruikt een medewerker 3000 A4’tjes per jaar. Dat staat gelijk aan maar liefst 450.000 bomen per jaar voor Nederlandse bedrijven. Dit moet minder! En daarom is het belangrijk dat duurzaamheid centraal staat in jouw organisatie, met een focus op milieuvriendelijke tools in de werkomgeving.

Maak bijvoorbeeld tijdens een brainstormsessie gebruik van een whiteboard en bespaar elk jaar kilo’s papier! Er zijn zelfs whiteboard-oplossingen die de impact op het milieu verminderen. Deze worden gemaakt van 100% recyclebare materialen als staal. Daarnaast bevatten ze flinterdunne folies die vervangbaar zijn, ideaal voor jarenlange gebruik!

Muren vol creativiteit en inspiratie

Wellicht dat je bij een whiteboard denkt aan een saai, wit schrijfoppervlak wat nauwelijks tot niet zichtbaar is in de ruimte. Dit is allemaal verleden tijd. Laat je verbazen door de onbeperkte mogelijkheden! Denk ruim, kies voor een whiteboard op maat. Van rond tot een driehoek, hoog in de lengte of vol in de breedte. Met of zonder wielen, klassiek wit of in de kleur van je huisstijl. Er is zoveel mogelijk!

Whiteboards op maat: de mogelijkheden

Heb je de afgelopen jaren weinig tot geen tijd besteed aan de sfeer in je pand? Verander de look and feel door het plaatsen van een extra element in de ruimte. Een custom made whiteboard in alle soorten en maten. Neem bijvoorbeeld:

  • Een volledige wand: maatwerk panelen.
  • Verticaal: van vloer tot plafond.
  • Horizontaal: wandvullend en volledig naar wens samen te stellen.
  • Glazen: van glas en magnetisch.
  • Breed: zo breed als jij wil: van links naar rechts, van muur tot muur.
  • Mobiel: flexibel, wendbaar en makkelijk te verplaatsen.

Kies ervoor om je bedrijfsidentiteit zichtbaar te maken in je werkruimte. Een whiteboard dat voldoet aan je huisstijl, versterkt het decor van je organisatie. Het integreren van kleuren kan de ruimte positief beïnvloeden, wat leidt tot creativiteit en betere resultaten. Zo staat blauw voor rust, vertrouwen en communicatie, wat ideaal is voor een team dat intensief samenwerkt. Rood zorgt juist voor opwinding, wat geweldig is voor brainstormsessies. Door te achterhalen welke emoties je wilt oproepen, is het eenvoudig om een keuze te maken voor de juiste kleur whiteboard.

Vandaag nog jouw whiteboard op maat kopen?

Kies een partner die samen met jou een passende oplossing realiseert. Begin met het ontwerpen van een passend concept dat aansluit op jouw behoeften en stijl, brainstorm over de verschillende mogelijkheden en geniet van ware eyecatcher in je ruimte.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment