Browse Category

Tuin

Tuin

Tuinmeubeltrends van 2018

posted by Mirthe 14 december 2017 0 comments

Het is altijd weer leuk om te ontdekken welke tuinmeubeltrends terugkeren of compleet vernieuwend zijn in het komende seizoen. Laat je inspireren en ontdek hier dé tuinmeubeltrends voor 2018! Misschien heb je net een nieuw huis en is je tuin echt aan een opknapbeurt toe of je bent het zat al jaren tegen hetzelfde tuinmeubelen aan te kijken. Wat de reden ook is, lees verder en laat je verrassen door de tuinmeubeltrends van 2018.
Continue Reading

eigen-foto-op-tuinposter
InterieurTuin

Een tuin poster, of foto op aluminium als cadeau geven?

posted by Hugo 9 september 2017 0 comments

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau om te geven is het wellicht leuk om eens te kijken naar een tuin poster op maat of bijvoorbeeld een foto op aluminium geprint. Het maakt je tuin daarmee meteen weer een stuk vrolijker, of je kunt een herinnering aan een mooi moment in je leven vast leggen. Voor in huis kan een foto op aluminium net even het verschil maken, dus echt een twist geven aan je interieur.

Ik zelf wilde al lange tijd wat leuke foto’s op aluminium geprint hebben. We zijn toen gaan zoeken naar een partij die ons daarbij kon helpen. We zijn uitgekomen bij Fotocadeau.nl die mooie producten maken. Doordat we zelf niet echt verstand hebben van fotografie was het fijn dat we bij deze partij geholpen werden door het hele proces van bestellen. Stap voor stap werd er uitgelegd wat we moesten doen.

De verzending daarna is ook goed gegaan, je moet toch altijd maar afwachten hoe de spullen verpakt en verstuurd worden. In dit geval was het allemaal keurig geregeld. Alles is heel aangekomen en het was precies zoals het op de website werd weergegeven. De kleuren van de foto’s zijn ook heel mooi geworden.

We zijn heel blij met het resultaat en ik kan het dan ook iedereen aanraden die zijn interieur eens een opfrisser wil geven. Bij ons zijn de foto’s in het trapgat komen hangen, waar we gekozen hebben voor onze trouwfoto en een foto van ons tijdens een vakantie in Italië.

Tuin

Lekker loungen in je achtertuin

posted by Mirthe 13 juli 2017 0 comments

Nu we al weer in de maand juli zijn beland, is het toch echt de hoogste tijd dat je jouw eigen tuin summerproof hebt. De vakantie staat voor de deur, en wat is er nou fijner dan even tot rust te komen in je eigen achtertuin. De planten en bloemen staan vol in bloei en alles ziet er fantastisch uit. Wat ook niet mag ontbreken is een luxe loungeset waar je heerlijk in kunt vertoeven tijdens de zomerperiode. Als je jouw achtertuin nog niet voor elkaar hebt en dit nog wel wilt doen voordat het mooie weer er echt aan komt, dan kun je er ook voor kiezen om kunstgras in je tuin aan te laten leggen. Kunstgras als vervanger van echt gras is ideaal omdat je er helemaal geen onderhoud aan hebt als het eenmaal ligt. Het kunstgras van tegenwoordig is niet eens meer te onderscheiden van het echte gras, zo mooi ziet het eruit.
Continue Reading

Tuin

De juiste bescherming voor je tuinmeubels

posted by Mirthe 13 juli 2017 0 comments

Het mooie weer komt er al snel aan en we gaan weer met zijn allen in de tuin zitten. Het tuinstel wordt van zolder gehaald ,of uit de schuur, en krijgt een mooi plekje in de tuin. Vaak een beetje waar schaduw is maar waar ook de zon schijnt. Een tuinstel kan natuurlijk ook nog onder een afdak, parasol of zonnescherm komen te staan. Zou het niet makkelijker zijn als je het tuinstel het hele jaar gewoon kon laten staan? Eigenlijk wel, maar dan gaat de kwaliteit van je tuinstel verloren of krijgt misschien wel groene aanslag. Dit willen we natuurlijk voorkomen en daarom bergen we onze tuinset weer op als de herfst eraan komt. Vanaf nu hoeft dat niet meer, je doet er een beschermhoes omheen en je tuinset kan de hele dag blijven staan.
Continue Reading

Tuin

Voordelen van een tuin laten aanleggen door een hovenier en kostenindicatie

posted by Mirthe 1 juni 2017 0 comments

Heb je een fijne tuin, maar twijfel je nog hoe je deze wilt inrichten en onderhouden? Dan kan het handig zijn om een hoveniersbedrijf in te schakelen. Hoveniers hebben namelijk veel kennis en ervaring als het gaat om de aanleg en het onderhoud van tuinen en kunnen je zo flink wat werk uit handen nemen. In dit artikel vind je informatie over de voordelen van een tuin laten aanleggen door een hovenier.

Continue Reading

zwembad in de tuin met zwembadoverkapping
Tuin

Tips voor het aanleggen van een zwembad in de tuin

posted by Mirthe 11 februari 2017 0 comments

Wat is er nou leuker in de zomer dan een zwembad in de tuin? Jij kunt erin afkoelen, je kinderen kunnen lekker spelen. Omdat een zwembad in je tuin aanleggen niet een eenvoudige opgave is heeft zwembad-overkapping.com hier een paar tips opgesteld om je te helpen met het onderhoud en de verschillende opties.
Continue Reading

boomhut in de tuin
Tuin

Een boomhut staat in elke tuin

posted by Mirthe 9 februari 2017 0 comments

Een boomhut in de tuin: is dat niet stiekem de droom van iedereen? Kinderen vinden het geweldig, maar ook voor volwassenen kan een boomhut erg leuk zijn. Niet alleen voor vertier, maar het ziet er ook nog eens erg leuk uit om een boomhut in de tuin te hebben. Want zeg nu zelf: zo’n robuust bouwwerk, dat misstaat toch in geen enkele tuin?
Continue Reading

Tuin

Kunststof schutting

posted by Mirthe 28 december 2016 0 comments

Een kunststof schutting is ideaal wanneer je een onderhoudsvrije omheining wil die je nooit hoeft te schilderen en die erg lang mee gaat. Door het uitgebreide assortiment en het grote aanbod aan kleuren en afwerkingen vind je altijd wel een scherm dat qua uitstraling goed bij je tuin past.
Continue Reading

Loungeset in de tuin
Tuin

Ontdek de verschillende soorten outdoor textiel

posted by Mirthe 23 november 2016 0 comments

Indien u op zoek bent naar een mogelijkheid om uw tuin nog wat comfortabeler te maken zult u al snel moeten kijken in de richting van bijvoorbeeld nieuwe tuinmeubelen of een heuse loungeset. Speciale aandacht is evenwel vereist voor het outdoor textiel waar u voor gaat kiezen. Op vlak van outdoor textiel zijn er door de jaren heen immers tal van verschillende mogelijkheden op de markt verschenen die niet alleen op visueel, maar ook op praktisch vlak een absolute meerwaarde kunnen betekenen. Wilt u graag een goed beeld hebben van de verschillende soorten outdoor textiel en hun voordelen? Latour Tuinmeubelen zet ze in dit artikel graag even uitgebreid voor u op een rijtje!
Continue Reading

Tuin

Tips voor het inrichten van een kleine tuin

posted by Mirthe 29 september 2016 0 comments

Een mooi ingerichte tuin is een van de fijnste dingen. Hoe lekker is het om in de lente en zomer volop te kunnen genieten van het weer met een prettig ingerichte tuin. Het inrichten van een tuin wordt door veel mensen dan ook als een leuk iets gezien. Dit betekent overigens niet dat het altijd makkelijk is om de juiste keuze te maken voor meubels en planten. Kleine tuintjes inrichten is dan ook best een moeilijke klus. Heb je een kleine tuin? Geen paniek! Wij hebben de tips die je gaan helpen bij het slim inrichten en optimaal gebruik maken van de ruimte.
Continue Reading