Browse Category

Klussen

Klussen

Een parketvloer zelf leggen of uitbesteden? De afwegingen op een rij

posted by Mirthe 13 maart 2020 0 comments

Je hebt eindelijk de juiste parketvloer uitgekozen voor jouw woning. Je bent tevreden over de kleur en het motief. Dan is het nu tijd om de vloer te leggen. Maar dan rijst de vraag: doe je het zelf of ga je het laten uitbesteden? Beide keuzes hebben voordelen, daarom zetten wij alle afwegingen voor jou op een rij.
Continue Reading

Klussen

Cv onderhoud; waar moet je rekening mee houden?

posted by Mirthe 24 februari 2020 0 comments

Bijna iedere woning maakt gebruik van een cv-ketel om het huis warm te houden en om warm te kunnen douchen. Een dergelijke ketel is dan ook grotendeels verantwoordelijk voor het comfort van een woning. Een onbehaaglijke woning met een koude douche is nou eenmaal verre van comfortabel.
Continue Reading

Klussen

Zo houd je je huis vrij van ongedierte

posted by Mirthe 10 januari 2020 0 comments

Om een goede luchtkwaliteit in je huis te houden is het aan te raden regelmatig de ramen en deuren open te zetten. Helaas kan er dan wel, samen met de frisse lucht, ongedierte je huis binnen komen. Je kunt maatregelen nemen om het ongedierte geen kans te geven zich in je huis te nestelen. Wij geven je tips om je huis vrij van ongedierte te houden.
Continue Reading

Klussen

Warmtelek in huis? Zo spoor je hem op!

posted by Mirthe 7 december 2019 0 comments

Op koude dagen is het prettig dat we onze woning kunnen verwarmen. Dit kan met behulp van een (hout)kachel, maar veel mensen gebruiken hiervoor een cv-ketel. De ketel warmt het water in de verwarmingsinstallatie op. De warmte van dit water wordt vervolgens middels vloerverwarming of radiatoren aan de koude lucht in een ruimte afgegeven. Hierdoor ontstaat binnen de kortste keren een aangename temperatuur in huis. Althans, dat verwacht je. Blijft een ruimte betrekkelijk koud ondanks de hoge stand waarop je de thermostaat hebt ingesteld? Dan is er mogelijk sprake van een warmtelek. Om warmteverlies tegen te gaan, moet je dergelijke lekkages verhelpen. Maar allereerst is het zaak zo’n lek op te sporen. Wij vertellen je hieronder hoe je dat doet!
Continue Reading

Klussen

Tips bij het huren van gereedschap

posted by Mirthe 3 december 2019 0 comments

Iedereen zal in zijn leven wel eens in huis wat klussen. Voor een simpele klus heb je vaak het gereedschap wel in huis maar bij het opnieuw bestraten van je oprit heb je toch wat zwaarder geschut nodig. Natuurlijk wil je niet voor honderden euro’s een set aan stratenmakersspullen aanschaffen. Daarom is het huren van gereedschap een ideale oplossing. Wij hebben daarvoor een aantal tips op een rij gezet.
Continue Reading

Klussen

Rolsteiger: veilig klussen op grote hoogte

posted by Mirthe 11 november 2019 0 comments

De rolsteiger is in de wereld van ‘werken op hoogte’ een veel gezien product waar zowel particulieren als professionals mee werken. Het op -en afbouwen van steigers brengt een groot risico met zich mee: valgevaar. Het is dan ook van essentieel belang dat deze stellages voldoen aan de wet -en regelgeving die geldt. Lees dan ook snel verder als u hier meer over wilt weten.
Continue Reading

Klussen

Sloten zijn het belangrijkste middel in het beveiligen van je huis

posted by Mirthe 24 juni 2019 0 comments

Voor je veiligheid is het inhuren van een slotenmaker ongetwijfeld één van de eenvoudigste dingen, die een bedrijf of huiseigenaar kan doen om hun bedrijf of huis veilig te houden. Maar het is wel één van de meest over het hoofd geziene stappen wanneer mensen een nieuwe woning of kantoorruimte betrekken.
Continue Reading

Klussen

Je huis verbouwen om de waarde te vergroten

posted by Mirthe 17 juni 2019 0 comments

Voor veel mensen is het een hele opgave om het hele huis te verbouwen. Wil jij je huis ook verbouwen maar heb je geen idee wat hier allemaal bij komt kijken? Door een verbouwing maak je van je huidige huis je droomhuis. Je kan alles aanpassen naar je eigen smaak. Maar vergeet niet dat een verbouwing een grote klus is. Deze klus vraagt dan ook om een goede voorbereiding.
Continue Reading

Klussen

Inbouwspotjes installeren, hoe doe je dat?

posted by Mirthe 6 juni 2019 0 comments

Als je een beetje handig bent, kun je veel klussen zelf klaren. Een zo’n klus is het inbouwen van spotjes. Met een paar handige tips, uiteraard. En die hebben we voor je verzameld.
Continue Reading

Klussen

De voordelen van een dakdekker

posted by Mirthe 1 juni 2019 0 comments

Voor het uitvoeren van werkzaamheden aan je dak of dakbedekking, doe je er verstandig aan om een professionele dakdekker in te schakelen. Het inschakelen van een dakdekker brengt verschillende voordelen met zich mee. In dit artikel zetten we deze voordelen voor je op een rijtje!
Continue Reading