Browse Category

Interieur

Interieur

Leuk je woonkamer op met een industriële wandlamp

posted by Mirthe 17 januari 2018 0 comments

Voor de liefhebbers van industrieel is er tegenwoordig gelukkig heel veel keus. Wil jij je woonkamer opleuken met industriële wandlampen? Dan hoef je tegenwoordig niet meer te denken aan de industriële fabriekslampen. De lampenindustrie breidt zich uit, en dus heb je nu volop keuze voor een industriële wandlamp, een stoere lamp met een industrieel uiterlijk.
Continue Reading

Interieur

Een nieuw kantoorpand? Houd hier rekening mee

posted by Mirthe 15 januari 2018 0 comments

Wanneer een bedrijf naar een nieuw kantoorpand verhuist, moet aan veel dingen gedacht worden. Denk hierbij aan zaken als financiering, inrichting en de communicatie naar reeds bestaande klanten. Omdat de kans dat je iets over het hoofd ziet groot is, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet waar je misschien nog niet aan gedacht hebt bij het inrichten van je nieuwe kantoor.
Continue Reading

Interieur

Waar moet je op letten bij een nieuwe badkamer?

posted by Mirthe 19 december 2017 0 comments

Ben je zelf handig of heb je ervaring met het aanleggen van een badkamer? Dan kan je er altijd voor kiezen om de verbouwing in eigen handen te nemen, maar wanneer je dit doet is het wel belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Het afbreken van de oude badkamer gaat vaak gemakkelijk. Wil je alleen het sanitair vervangen of kies je ook direct voor nieuwe betegeling? Zodra je ook de betegeling van de badkamer gaat aanpakken wordt het allemaal wat ingewikkelder. Ineens moet je ook op de waterleidingen letten, nieuwe lichtpunten installeren of een extra muur plaatsen. Het is dan vaak verstandig om de kennis van een echte vakman te gebruiken.
Continue Reading

Interieur

Schilderijen met een thema

posted by Mirthe 19 december 2017 0 comments

De dagen worden korter en we zitten meer binnen. Tijd om het huis van extra sfeer en gezelligheid te voorzien. Er is toch niets fijner dat dagelijks thuiskomen in een woning die gezelligheid en warmte uitstraalt. Of wanneer er gasten over de vloer komen die bewonderingswaardig rondkijken naar de leuke ruimte waar ze zich begeven. Maar hoe doe je dit? Er zijn tal van mogelijkheden om de kamer in een sfeervol jasje te steken. Voorbeelden hiervan zijn leuke accessoires zoals kussens, kaarsen, bijzettafels of… schilderijen. Veel mensen vinden het lastig om de ruimte van sfeer te voorzien daarom willen wij je graag een aantal leuke suggesties geven.
Continue Reading

Interieur

Een parketvloer plaatsen: soorten en mogelijkheden

posted by Mirthe 19 december 2017 0 comments

Nog steeds vallen de parketvloeren onder een van de meest populairste soorten vloerbedekking die er te verkrijgen zijn. Parketvloeren kunnen dan ook gecombineerd worden met vele verschillende interieurstijlen en kunnen daarnaast een unieke sfeer in de woning creëren. Dit artikel heeft Martijn de Wit Vloeren alle punten opgesomd waar je rekening mee moet houden tijdens het aanschaffen van een parketvloer.
Continue Reading

Interieur

De mogelijkheden van een spanplafond in je woonkamer

posted by Mirthe 22 november 2017 0 comments

Je zal er misschien niet meteen aan denken, maar het plafond van je woonkamer speelt een grote rol in de algemene sfeer van de ruimte. Het is niet voor niks dat veel mensen onder de indruk zijn van mooie plafonds met veel details en unieke ornamenten. Natuurlijk sluiten deze klassieke plafonds niet aan op ieders stijl, maar het is wel een mooi voorbeeld van de sfeer die een plafond met zich mee kan brengen. Voor je woonkamer is het dus belangrijk om te kijken naar de uitstraling van je plafond. Vooral oudere huizen kunnen plafonds hebben met enkele barsten of gips dat aan het afbrokkelen is. Dit past misschien niet bij de moderne en strakke inrichting die je voor ogen had. Spanplafonds zijn in deze situaties een echte uitkomst.
Continue Reading

Interieur

Van 13 in een dozijn, naar een uniek meubelstuk op maat

posted by Mirthe 12 november 2017 0 comments

Wie kent het niet: meubels van de meubelgigant IKEA. Ideaal voor als je net je eerste huis gaat bewonen en op zoek bent naar de basisinrichting van je huis, vanwege het gemak, de prijs en – toegegeven- omdat ze vaak nog mooi zijn ook. Het enige nadeel: iedereen heeft meubels van de IKEA in huis staan. Of het nou de bekende KLIPPA bank is of het schilderij van de roos; je komt het in je leven in meerdere huizen tegen. Dit is dan ook één van de redenen dat tegenwoordig mensen vaker op zoek zijn naar een uniek meubelstuk die niet in elke huiskamer te vinden is, in plaats van een dertien-in-een-dozijn meubelstuk van de IKEA.

Continue Reading

Interieur

Kantoormeubelen met optimaal zitcomfort

posted by Mirthe 12 november 2017 0 comments

Het inrichten van een kantoor is vakwerk en daar horen ook de juiste kantoormeubelen bij. Er zijn veel kantoormeubelen te koop. In veel kwaliteiten en diverse prijsklassen. Het assortiment in kantoormeubelen is heel groot. U krijgt o.a. te maken met bureautafels, bureaustoelen, archiefkasten, vergadertafels, en kantinestoelen. Doordat er zo een groot aanbod is in kantoormeubelen kunt u iedere ruimte binnen uw kantoor naar uw idee inrichten. De twee belangrijkste pijlers voor een  kantoorinrichting zijn goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en een optimaal zitcomfort.
Continue Reading

Interieur

Verhuizen binnen of naar Haarlem? 5 verhuistips die je niet mag missen!

posted by Mirthe 14 oktober 2017 0 comments

Bent u wonend in Haarlem en/of van plan om er te gaan wonen? Maak dan gebruik van een verhuisbedrijf in Haarlem. De ervaren en flexibele verhuizers in Haarlem staan 7 dagen per week voor u klaar om uw verhuizing in Haarlem te realiseren. Omdat een verhuizing voor veel mensen een flinke investering is dat veel zich stress met zich mee brengt schreven we dit artikel voor u. We geven u namelijk 5 verhuistips die u niet mag missen! Met deze tips kunt u gemakkelijk besparen en zal uw verhuizing zorgeloos en zonder stress verlopen.
Continue Reading

eigen-foto-op-tuinposter
InterieurTuin

Een tuin poster, of foto op aluminium als cadeau geven?

posted by Hugo 9 september 2017 0 comments

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau om te geven is het wellicht leuk om eens te kijken naar een tuin poster op maat of bijvoorbeeld een foto op aluminium geprint. Het maakt je tuin daarmee meteen weer een stuk vrolijker, of je kunt een herinnering aan een mooi moment in je leven vast leggen. Voor in huis kan een foto op aluminium net even het verschil maken, dus echt een twist geven aan je interieur.

Ik zelf wilde al lange tijd wat leuke foto’s op aluminium geprint hebben. We zijn toen gaan zoeken naar een partij die ons daarbij kon helpen. We zijn uitgekomen bij Fotocadeau.nl die mooie producten maken. Doordat we zelf niet echt verstand hebben van fotografie was het fijn dat we bij deze partij geholpen werden door het hele proces van bestellen. Stap voor stap werd er uitgelegd wat we moesten doen.

De verzending daarna is ook goed gegaan, je moet toch altijd maar afwachten hoe de spullen verpakt en verstuurd worden. In dit geval was het allemaal keurig geregeld. Alles is heel aangekomen en het was precies zoals het op de website werd weergegeven. De kleuren van de foto’s zijn ook heel mooi geworden.

We zijn heel blij met het resultaat en ik kan het dan ook iedereen aanraden die zijn interieur eens een opfrisser wil geven. Bij ons zijn de foto’s in het trapgat komen hangen, waar we gekozen hebben voor onze trouwfoto en een foto van ons tijdens een vakantie in Italië.