Browse Category

Interieur

Interieur

Een eigen huis, vergeet geen mooie voordeur!

posted by Mirthe 1 augustus 2017 0 comments

Wanneer je een eigen huis hebt, dan weet je vast wel hoeveel moeite het kost om dit helemaal naar je eigen smaak om te vormen. Of je het nu zelf gebouwd hebt, of je hebt een huis gekocht en het later verbouwd, een bestaand huis zal nooit helemaal perfect bij jouw smaak passen. Daarom wordt er dan ook verbouwd. De meeste zaken zijn heel logisch, bijvoorbeeld een nieuwe keuken plaatsen, een nieuwe vloer leggen, een badkamer plaatsen enzovoort. Hetgeen dat mensen wel eens durven vergeten, is hun voordeuren. Toch zijn deze ook zeer belangrijk! Het geeft namelijk een eerste beeld van je huis weer. Het zorgt voor een eerste indruk. Aan de voordeur kan je al uitmaken wat voor soort huis het is, in welke stijl, of het huis verzorgd is of niet enzovoort.
Continue Reading

Interieur

Bezuinig nooit op goede kantoormeubelen

posted by Mirthe 1 augustus 2017 0 comments

Bezuinig nooit op goede kantoormeubelen Als je voor je bedrijf of kantoor op zoek gaat naar nieuwe kantoormeubelen in Rotterdam, ga dan altijd voor kwaliteit. Dit is zo belangrijk voor het personeel. Het ziekteverzuim zal verminderen en de sfeer in het bedrijf zal verbeteren. Een aantal belangrijke aspecten wanneer het gaat om goede kantoormeubelen.
Continue Reading

Interieur

De voor- en nadelen van zelf verhuizen of het inhuren van een verhuisservice

posted by Mirthe 17 juli 2017 0 comments

Ga je verhuizen naar een andere woning? Belangrijk is om op een aantal zaken goed te letten. Schakel bijvoorbeeld tijdig verhuisservice in indien dat nodig is. Wanneer dat niet nodig is dan kun je het natuurlijk prima zelf doen. Je dient bij de overweging rekening te houden met het onderstaande!
Continue Reading

Interieur

Waar komt natuursteen vandaan?

posted by Mirthe 13 juli 2017 0 comments

Er zijn verschillende soorten natuursteen, dit wordt ook gebruikt voor diverse doeleinden. Natuursteen wordt ook veel in de bouw en interieur gebruikt, maar waar komt natuursteen eigenlijk vandaan? Natuursteen is te vinden in veel landen over de hele wereld, maar het komt daar niet zomaar. Dit soort gesteente komt uit de natuur en komt voor in diverse soorten, het is dus steen wat wordt gevormd op een natuurlijke manier. Er zijn drie manieren waardoor natuursteen in de natuur wordt gevormd. De naam van de verschillende soorten gesteenten komen ook van de manier waarop deze worden gevormd. Zo heb je Stollingsgesteenten, deze ontstaan bij een uitbarsting van de aarde waardoor de magma afkoelt en gesteente wordt. Het gesteente is terug te vinden boven de aarde, maar ook in de aarde, zo is graniet terug te vinden diep in de aarde. Afzettingsgesteente is een natuursteen dat ontstaat uit andere stenen. Door de kristallisatie hiervan ontstaat er een nieuw stuk gesteente. Dan heb je ook nog metamorfe gesteente, dit ontstaat door de combinatie van een hoge temperatuur en een hoge druk. De aarde is dus eigenlijk een soort natuurlijke oven waar dit soort natuursteen tot stand komt.
Continue Reading

Interieur

Zomertrends 2017 voor de slaapkamer

posted by Mirthe 25 juni 2017 0 comments

Thuis wil je altijd sfeer creëren. Hoe vaak denk je echter aan je slaapkamer als je het over sfeer in je huis hebt? Opvallend, want denk maar eens na hoe lang je effectief in je slaapkamer bent. Vaak minstens twee keer zoveel dan in je woonkamer of keuken! Dus waarom zou je dan niet wat extra aandacht in de slaapkamer steken?
Continue Reading

Interieur

10 voordelen van MDF-plinten

posted by Mirthe 28 mei 2017 0 comments

Plinten van Medium Density Fibreboard (MDF) zijn erg populair. Twijfel je tussen plinten van MDF en plinten van een ander materiaal, zoals hout? MDF-plinten hebben een scala aan voordelen. Lees hieronder de tien belangrijkste voordelen van plinten van MDF.
Continue Reading

Interieur

Trends voor de binnen afbouw anno 2017

posted by Mirthe 27 mei 2017 0 comments

Anno 2017 is trendy wonen niet meer zo eenvoudig, aan alle kanten komen de laatste woontrends voorbij vliegen die u de scherpste prijzen bieden. Maar een woning inrichten is niet alleen meer een bankstel uitkiezen of een muurkleur maar ook het plafond, de verlichting en de (tussen)wanden moeten volledig gestyled zijn. Er zijn diverse bedrijven die zich focussen op de binnen afbouw van woningen en kantoorpanden.
Continue Reading

Interieur

Ideeën voor wanddecoratie; een foto op hout

posted by Mirthe 17 mei 2017 0 comments

In ieder huis kun je wel een foto vinden. Vaak is deze uitgeprint en vervolgens in een lijstje gezet. Wanneer je een grote foto wilt hebben kun je die laten uitprinten op canvas. Door de vele nieuwe technieken die er zijn gekomen kun je een foto op bijvoorbeeld hout laten afdrukken wat voor een echt unieke foto zorgt. Door een foto op hout te laten plaatsen krijg je meteen een unieke wand en een unieke kamer. Bij een foto op hout moet je wel met een aantal richtlijnen rekening houden die wij nog wat verder zullen belichten.
Continue Reading

Interieur

Aandachtspunten bij het aanschaffen van een kraan

posted by Mirthe 11 mei 2017 0 comments

Een nieuwe kraan kopen is vaak niet eenvoudig. Je kunt vaak kunt kiezen vele modellen en soorten zoals een een keukenkraan,  badkamer- of toiletkraan. Om je op weg te helpen in het maken van de juiste keuze heeft Soak.nl 9 punten op een rij gezet waar je op moet letten bij het kopen van een kraan.
Continue Reading

Interieur

Een nieuwe complete badkamer kopen, wat komt er allemaal bij kijken?

posted by Mirthe 4 mei 2017 0 comments

Het inrichten van de badkamer wordt over het algemeen gezien als bijzaak. Als je er elke dag maar kan douchen en tanden kan poetsen dan is het al gauw goed, toch? Een goede complete badkamer is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. De badkamer is de ruimte in huis waar je ontspant na een drukke dag. Dagelijks maakt iedereen gemiddeld een uur gebruik van de badkamer. De juiste indeling van je badkamer is dus zeker geen bijzaak, maar eerder hoofdzaak.

Continue Reading