Browse Category

Interieur

Interieur

Belangrijkste kenmerken van opdek binnendeuren

posted by Mirthe 3 juni 2020 0 comments

Je hebt verschillende soorten deuren om in huis te plaatsen. Er zijn echter twee hoofd categorieën die veel voorkomen als binnendeur: Opdek en stompe deuren. Continue Reading

InterieurKlussen

Tips voor een nieuwe badkamer

posted by Mirthe 29 mei 2020 0 comments

Droom je van een nieuwe badkamer maar weet je niet goed wat voor design je nu precies wilt? Je hebt al honderden brochures doorgebladerd maar toch lijkt het je maar niet te lukken om er de ideale badkamer uit te pikken? Continue Reading

Interieur

Trendy houten gevelbekleding: Rhombus delen!

posted by Mirthe 12 april 2020 0 comments

Hout is weer hip en dat geldt niet alleen voor binnen, ook voor buiten is een stoere houten gevelbekleding weer ‘hot’. De vraag naar ‘hippe houten rabatdelen’ neemt dan ook explosief toe, vandaar dat wij – in een serie blogartikelen – de meest populaire modellen graag in het zonnetje zetten. Ditmaal vertellen wij wat meer over de rhombus delen voor die bijzondere ‘lattenwand’ gevelbekleding die op dit moment helemaal ‘in’ is.
Continue Reading

Interieur

Voordelige tegels van topkwaliteit bij Tegelmegashop.nl

posted by Mirthe 12 april 2020 0 comments

Als u van plan bent om uw badkamer, toilet of wat voor kamer dan ook eens aan te pakken, dan heeft u er vast en zeker ook wel over nagedacht wat voor tegels u wilt gaan gebruiken.
Continue Reading

Interieur

Wat voor kluis past het best in jouw huis?

posted by Mirthe 13 maart 2020 0 comments

Een kluis is de ideale oplossing voor wanneer je bijvoorbeeld waardevolle sieraden, sleutels, belangrijke documenten, contant geld, een camera of een laptop veilig tegen inbraak en/of brand wilt opbergen. In kluizenland bestaan er verschillende soorten kluizen. In dit artikel bespreken wij de inbraakwerende en brandwerende kluis. Tot slot nemen wij nog de elektronische kluis onder de loep.
Continue Reading

Interieur

Wat zijn de belangrijkste zaken voor een goede nachtrust?

posted by Mirthe 25 januari 2020 0 comments

Je zou kunnen zeggen dat het sprookje over de prinses op de erwt niet echt een gunstig beeld van de gemiddelde prinses geeft. Een echte prinses, die is zo gevoelig dat ze het nog voelt als er een erwt onder haar matras ligt. Een echte prinses, kortom, is bijzonder gehecht aan comfort en kan pas slapen als de omstandigheden precies ideaal zijn. Alhoewel je dat wat overdreven zou kunnen noemen, heeft zij wel degelijk een goed punt. Slapen in een bed dat niet lekker ligt, dat is voor niemand aan te raden.
Continue Reading

Interieur

Inbouwspots met led: sfeervol en duurzaam

posted by Mirthe 27 oktober 2019 0 comments

De meeste mensen komen graag thuis tot rust in een sfeervol en gezellig huis. Dat is wel zo logisch met een druk bestaan. Tijdens onze dagelijkse bezigheden creëren we graag een fijne ambiance in elke ruimte van ons huis en dat kan op verschillende manieren. De kamers in ons huis kunnen we stylen met accessoires zoals spiegels, kaarsen en schilderijen. Uiteraard kan dit ook met de juiste verlichting. We leggen je uit hoe inbouwspots zorgen voor sfeervolle ruimtes in je huis.
Continue Reading

Interieur

Dit zijn de voor- en nadelen van zonnepanelen

posted by Mirthe 24 september 2019 0 comments

De laatste jaren is het installeren van zonnepanelen op je dak in Nederland steeds populairder geworden. Twijfel je nog of ben je gewoon benieuwd waarom iedereen hiervoor kiest? Dit zijn de voor- en nadelen van zonnepanelen op je dak.
Continue Reading

Interieur

Je huis verkopen: De kracht van de eerste indruk

posted by Mirthe 24 september 2019 0 comments

Waarom verkoopt het ene huis sneller dan het andere? Het verschil zit ‘m soms in de details en een doordachte voorbereiding. Je krijgt slechts één kans om een goede eerste indruk te maken. We lichten een tipje van de sluier hoe je voor sfeer en comfort kunt zorgen en snel en vlekkeloos je huis kunt verkopen.
Continue Reading

Interieur

De leukste keukenstijlen van dit moment: welke stijl past bij jou?

posted by Mirthe 18 september 2019 0 comments

Zoals je misschien wel weet, komen keukens in allerlei stijlen en is er voor ieder persoon wel een keukenstijl te vinden die hem of haar aanspreekt. Wil je ook graag een nieuwe keuken, maar weet je nog niet zeker welke keukenstijl er bij je past? Lees dan snel verder, want in dit artikel zetten we de verschillende keukenstijlen op een rijtje om je op weg te helpen!
Continue Reading