Browse Category

Interieur

Interieur

Zomertrends 2017 voor de slaapkamer

posted by Mirthe 25 juni 2017 0 comments

Thuis wil je altijd sfeer creëren. Hoe vaak denk je echter aan je slaapkamer als je het over sfeer in je huis hebt? Opvallend, want denk maar eens na hoe lang je effectief in je slaapkamer bent. Vaak minstens twee keer zoveel dan in je woonkamer of keuken! Dus waarom zou je dan niet wat extra aandacht in de slaapkamer steken?
Continue Reading

Interieur

10 voordelen van MDF-plinten

posted by Mirthe 28 mei 2017 0 comments

Plinten van Medium Density Fibreboard (MDF) zijn erg populair. Twijfel je tussen plinten van MDF en plinten van een ander materiaal, zoals hout? MDF-plinten hebben een scala aan voordelen. Lees hieronder de tien belangrijkste voordelen van plinten van MDF.
Continue Reading

Interieur

Trends voor de binnen afbouw anno 2017

posted by Mirthe 27 mei 2017 0 comments

Anno 2017 is trendy wonen niet meer zo eenvoudig, aan alle kanten komen de laatste woontrends voorbij vliegen die u de scherpste prijzen bieden. Maar een woning inrichten is niet alleen meer een bankstel uitkiezen of een muurkleur maar ook het plafond, de verlichting en de (tussen)wanden moeten volledig gestyled zijn. Er zijn diverse bedrijven die zich focussen op de binnen afbouw van woningen en kantoorpanden.
Continue Reading

Interieur

Ideeën voor wanddecoratie; een foto op hout

posted by Mirthe 17 mei 2017 0 comments

In ieder huis kun je wel een foto vinden. Vaak is deze uitgeprint en vervolgens in een lijstje gezet. Wanneer je een grote foto wilt hebben kun je die laten uitprinten op canvas. Door de vele nieuwe technieken die er zijn gekomen kun je een foto op bijvoorbeeld hout laten afdrukken wat voor een echt unieke foto zorgt. Door een foto op hout te laten plaatsen krijg je meteen een unieke wand en een unieke kamer. Bij een foto op hout moet je wel met een aantal richtlijnen rekening houden die wij nog wat verder zullen belichten.
Continue Reading

Interieur

Aandachtspunten bij het aanschaffen van een kraan

posted by Mirthe 11 mei 2017 0 comments

Een nieuwe kraan kopen is vaak niet eenvoudig. Je kunt vaak kunt kiezen vele modellen en soorten zoals een een keukenkraan,  badkamer- of toiletkraan. Om je op weg te helpen in het maken van de juiste keuze heeft Soak.nl 9 punten op een rij gezet waar je op moet letten bij het kopen van een kraan.
Continue Reading

Interieur

Een nieuwe complete badkamer kopen, wat komt er allemaal bij kijken?

posted by Mirthe 4 mei 2017 0 comments

Het inrichten van de badkamer wordt over het algemeen gezien als bijzaak. Als je er elke dag maar kan douchen en tanden kan poetsen dan is het al gauw goed, toch? Een goede complete badkamer is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. De badkamer is de ruimte in huis waar je ontspant na een drukke dag. Dagelijks maakt iedereen gemiddeld een uur gebruik van de badkamer. De juiste indeling van je badkamer is dus zeker geen bijzaak, maar eerder hoofdzaak.

Continue Reading

Interieur

Bescherm je meubelen tegen houtworm met deze tips

posted by Mirthe 2 mei 2017 0 comments

Wanneer je tijdens het vegen steeds een kleine hoeveelheid fijn zaagsel onder de bank ziet liggen dan is het tijd om te controleren op de aanwezigheid van houtworm. Het zaagsel zou namelijk weleens boormeel kunnen zijn van de keverlarven die zich een baan door je houten meubelen aan het vreten zijn. Voordat je het weet ga je op de bank zitten en zakt de hele constructie in elkaar. Op dat moment is het zeker te laat om je mooie meubelen nog te redden van de schade die houtwormen kunnen aanrichten. Worden de beestjes echter in een vroeg stadium ontdekt dan kunnen zij bestreden worden door de ongediertebestrijding. In dat geval is een stoel, bank of tafel vaak nog prima te repareren. Het is ook mogelijk om met preventiemaatregelen te voorkomen dat een houtworm überhaupt in je meubelen zal voorkomen.
Continue Reading

Interieur

Stijlvolle zetels die ook dienstdoen als slaapbank

posted by Mirthe 30 april 2017 0 comments

Helaas hebben slaapbanken een slechte naam. Dat komt omdat ze er vroeger heel zwaar en log uitzagen. Mooi waren ze zeker niet.

Dat is gelukkig verleden tijd. Tegenwoordig zijn er verschillende zetelbedden op de markt die opvallen met hun sierlijke lijnen en stijlvolle design. Je hoeft ze dus niet langer weg te stoppen.
Continue Reading

Interieur

Welke zonwering kies jij?

posted by Mirthe 12 april 2017 0 comments

De lente is nog maar net begonnen en het zonnetje komt – gelukkig – al weer kijken. Natuurlijk zijn we ontzettend blij met de eerste zonnestralen, maar in de zomer kunnen er wel eens hevige warme dagen zijn waardoor we de zon liever even tegenhouden. Dit is dus de ideale tijd om op zoek te gaan naar goede en passende zonwering voor je huis. Aangezien er ontzettend veel keuze is, hebben wij hier een aantal typen zonwering op een rijtje gezet.
Continue Reading

Interieur

Antiek in je woning

posted by Mirthe 2 april 2017 0 comments

Na jaren van moderne inrichtingen, is het tegenwoordig steeds vaker de beurt aan antiek om een centrale plek in te nemen in woningen. Antiek staat voor iets unieks, voor een product dat al generaties lang onder ons is en daarom meer authenticiteit toevoegt aan onze woningen dan weer een nieuwe kast, bank of ander meubelstuk dat net vers uit de fabriek is komen rollen. Hoewel antiek soms een flinke investering vraagt, duiken er steeds meer antiekwinkels op. Daardoor is er voor ieder soort wens, ieder soort voorkeur en bovendien voor ieder soort portemonnee een stuk antiek te vinden waarmee je je woning een geheel eigen karakter kunt geven.
Continue Reading