Browse Category

Interieur

Interieur

Verhuizen binnen of naar Haarlem? 5 verhuistips die je niet mag missen!

posted by Mirthe 14 oktober 2017 0 comments

Bent u wonend in Haarlem en/of van plan om er te gaan wonen? Maak dan gebruik van een verhuisbedrijf in Haarlem. De ervaren en flexibele verhuizers in Haarlem staan 7 dagen per week voor u klaar om uw verhuizing in Haarlem te realiseren. Omdat een verhuizing voor veel mensen een flinke investering is dat veel zich stress met zich mee brengt schreven we dit artikel voor u. We geven u namelijk 5 verhuistips die u niet mag missen! Met deze tips kunt u gemakkelijk besparen en zal uw verhuizing zorgeloos en zonder stress verlopen.
Continue Reading

eigen-foto-op-tuinposter
InterieurTuin

Een tuin poster, of foto op aluminium als cadeau geven?

posted by Hugo 9 september 2017 0 comments

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau om te geven is het wellicht leuk om eens te kijken naar een tuin poster op maat of bijvoorbeeld een foto op aluminium geprint. Het maakt je tuin daarmee meteen weer een stuk vrolijker, of je kunt een herinnering aan een mooi moment in je leven vast leggen. Voor in huis kan een foto op aluminium net even het verschil maken, dus echt een twist geven aan je interieur.

Ik zelf wilde al lange tijd wat leuke foto’s op aluminium geprint hebben. We zijn toen gaan zoeken naar een partij die ons daarbij kon helpen. We zijn uitgekomen bij Fotocadeau.nl die mooie producten maken. Doordat we zelf niet echt verstand hebben van fotografie was het fijn dat we bij deze partij geholpen werden door het hele proces van bestellen. Stap voor stap werd er uitgelegd wat we moesten doen.

De verzending daarna is ook goed gegaan, je moet toch altijd maar afwachten hoe de spullen verpakt en verstuurd worden. In dit geval was het allemaal keurig geregeld. Alles is heel aangekomen en het was precies zoals het op de website werd weergegeven. De kleuren van de foto’s zijn ook heel mooi geworden.

We zijn heel blij met het resultaat en ik kan het dan ook iedereen aanraden die zijn interieur eens een opfrisser wil geven. Bij ons zijn de foto’s in het trapgat komen hangen, waar we gekozen hebben voor onze trouwfoto en een foto van ons tijdens een vakantie in Italië.

Interieur

Een eigen huis, vergeet geen mooie voordeur!

posted by Mirthe 1 augustus 2017 0 comments

Wanneer je een eigen huis hebt, dan weet je vast wel hoeveel moeite het kost om dit helemaal naar je eigen smaak om te vormen. Of je het nu zelf gebouwd hebt, of je hebt een huis gekocht en het later verbouwd, een bestaand huis zal nooit helemaal perfect bij jouw smaak passen. Daarom wordt er dan ook verbouwd. De meeste zaken zijn heel logisch, bijvoorbeeld een nieuwe keuken plaatsen, een nieuwe vloer leggen, een badkamer plaatsen enzovoort. Hetgeen dat mensen wel eens durven vergeten, is hun voordeuren. Toch zijn deze ook zeer belangrijk! Het geeft namelijk een eerste beeld van je huis weer. Het zorgt voor een eerste indruk. Aan de voordeur kan je al uitmaken wat voor soort huis het is, in welke stijl, of het huis verzorgd is of niet enzovoort.
Continue Reading

Interieur

Bezuinig nooit op goede kantoormeubelen

posted by Mirthe 1 augustus 2017 0 comments

Bezuinig nooit op goede kantoormeubelen Als je voor je bedrijf of kantoor op zoek gaat naar nieuwe kantoormeubelen in Rotterdam, ga dan altijd voor kwaliteit. Dit is zo belangrijk voor het personeel. Het ziekteverzuim zal verminderen en de sfeer in het bedrijf zal verbeteren. Een aantal belangrijke aspecten wanneer het gaat om goede kantoormeubelen.
Continue Reading

Interieur

De voor- en nadelen van zelf verhuizen of het inhuren van een verhuisservice

posted by Mirthe 17 juli 2017 0 comments

Ga je verhuizen naar een andere woning? Belangrijk is om op een aantal zaken goed te letten. Schakel bijvoorbeeld tijdig verhuisservice in indien dat nodig is. Wanneer dat niet nodig is dan kun je het natuurlijk prima zelf doen. Je dient bij de overweging rekening te houden met het onderstaande!
Continue Reading

Interieur

Waar komt natuursteen vandaan?

posted by Mirthe 13 juli 2017 0 comments

Er zijn verschillende soorten natuursteen, dit wordt ook gebruikt voor diverse doeleinden. Natuursteen wordt ook veel in de bouw en interieur gebruikt, maar waar komt natuursteen eigenlijk vandaan? Natuursteen is te vinden in veel landen over de hele wereld, maar het komt daar niet zomaar. Dit soort gesteente komt uit de natuur en komt voor in diverse soorten, het is dus steen wat wordt gevormd op een natuurlijke manier. Er zijn drie manieren waardoor natuursteen in de natuur wordt gevormd. De naam van de verschillende soorten gesteenten komen ook van de manier waarop deze worden gevormd. Zo heb je Stollingsgesteenten, deze ontstaan bij een uitbarsting van de aarde waardoor de magma afkoelt en gesteente wordt. Het gesteente is terug te vinden boven de aarde, maar ook in de aarde, zo is graniet terug te vinden diep in de aarde. Afzettingsgesteente is een natuursteen dat ontstaat uit andere stenen. Door de kristallisatie hiervan ontstaat er een nieuw stuk gesteente. Dan heb je ook nog metamorfe gesteente, dit ontstaat door de combinatie van een hoge temperatuur en een hoge druk. De aarde is dus eigenlijk een soort natuurlijke oven waar dit soort natuursteen tot stand komt.
Continue Reading

Interieur

Zomertrends 2017 voor de slaapkamer

posted by Mirthe 25 juni 2017 0 comments

Thuis wil je altijd sfeer creëren. Hoe vaak denk je echter aan je slaapkamer als je het over sfeer in je huis hebt? Opvallend, want denk maar eens na hoe lang je effectief in je slaapkamer bent. Vaak minstens twee keer zoveel dan in je woonkamer of keuken! Dus waarom zou je dan niet wat extra aandacht in de slaapkamer steken?
Continue Reading

Interieur

10 voordelen van MDF-plinten

posted by Mirthe 28 mei 2017 0 comments

Plinten van Medium Density Fibreboard (MDF) zijn erg populair. Twijfel je tussen plinten van MDF en plinten van een ander materiaal, zoals hout? MDF-plinten hebben een scala aan voordelen. Lees hieronder de tien belangrijkste voordelen van plinten van MDF.
Continue Reading

Interieur

Trends voor de binnen afbouw anno 2017

posted by Mirthe 27 mei 2017 0 comments

Anno 2017 is trendy wonen niet meer zo eenvoudig, aan alle kanten komen de laatste woontrends voorbij vliegen die u de scherpste prijzen bieden. Maar een woning inrichten is niet alleen meer een bankstel uitkiezen of een muurkleur maar ook het plafond, de verlichting en de (tussen)wanden moeten volledig gestyled zijn. Er zijn diverse bedrijven die zich focussen op de binnen afbouw van woningen en kantoorpanden.
Continue Reading

Interieur

Ideeën voor wanddecoratie; een foto op hout

posted by Mirthe 17 mei 2017 0 comments

In ieder huis kun je wel een foto vinden. Vaak is deze uitgeprint en vervolgens in een lijstje gezet. Wanneer je een grote foto wilt hebben kun je die laten uitprinten op canvas. Door de vele nieuwe technieken die er zijn gekomen kun je een foto op bijvoorbeeld hout laten afdrukken wat voor een echt unieke foto zorgt. Door een foto op hout te laten plaatsen krijg je meteen een unieke wand en een unieke kamer. Bij een foto op hout moet je wel met een aantal richtlijnen rekening houden die wij nog wat verder zullen belichten.
Continue Reading