Browse Category

Interieur

Interieur

Wat voor kluis past het best in jouw huis?

posted by Mirthe 13 maart 2020 0 comments

Een kluis is de ideale oplossing voor wanneer je bijvoorbeeld waardevolle sieraden, sleutels, belangrijke documenten, contant geld, een camera of een laptop veilig tegen inbraak en/of brand wilt opbergen. In kluizenland bestaan er verschillende soorten kluizen. In dit artikel bespreken wij de inbraakwerende en brandwerende kluis. Tot slot nemen wij nog de elektronische kluis onder de loep.
Continue Reading

Interieur

Wat zijn de belangrijkste zaken voor een goede nachtrust?

posted by Mirthe 25 januari 2020 0 comments

Je zou kunnen zeggen dat het sprookje over de prinses op de erwt niet echt een gunstig beeld van de gemiddelde prinses geeft. Een echte prinses, die is zo gevoelig dat ze het nog voelt als er een erwt onder haar matras ligt. Een echte prinses, kortom, is bijzonder gehecht aan comfort en kan pas slapen als de omstandigheden precies ideaal zijn. Alhoewel je dat wat overdreven zou kunnen noemen, heeft zij wel degelijk een goed punt. Slapen in een bed dat niet lekker ligt, dat is voor niemand aan te raden.
Continue Reading

Interieur

Inbouwspots met led: sfeervol en duurzaam

posted by Mirthe 27 oktober 2019 0 comments

De meeste mensen komen graag thuis tot rust in een sfeervol en gezellig huis. Dat is wel zo logisch met een druk bestaan. Tijdens onze dagelijkse bezigheden creëren we graag een fijne ambiance in elke ruimte van ons huis en dat kan op verschillende manieren. De kamers in ons huis kunnen we stylen met accessoires zoals spiegels, kaarsen en schilderijen. Uiteraard kan dit ook met de juiste verlichting. We leggen je uit hoe inbouwspots zorgen voor sfeervolle ruimtes in je huis.
Continue Reading

Interieur

Dit zijn de voor- en nadelen van zonnepanelen

posted by Mirthe 24 september 2019 0 comments

De laatste jaren is het installeren van zonnepanelen op je dak in Nederland steeds populairder geworden. Twijfel je nog of ben je gewoon benieuwd waarom iedereen hiervoor kiest? Dit zijn de voor- en nadelen van zonnepanelen op je dak.
Continue Reading

Interieur

Je huis verkopen: De kracht van de eerste indruk

posted by Mirthe 24 september 2019 0 comments

Waarom verkoopt het ene huis sneller dan het andere? Het verschil zit ‘m soms in de details en een doordachte voorbereiding. Je krijgt slechts één kans om een goede eerste indruk te maken. We lichten een tipje van de sluier hoe je voor sfeer en comfort kunt zorgen en snel en vlekkeloos je huis kunt verkopen.
Continue Reading

Interieur

De leukste keukenstijlen van dit moment: welke stijl past bij jou?

posted by Mirthe 18 september 2019 0 comments

Zoals je misschien wel weet, komen keukens in allerlei stijlen en is er voor ieder persoon wel een keukenstijl te vinden die hem of haar aanspreekt. Wil je ook graag een nieuwe keuken, maar weet je nog niet zeker welke keukenstijl er bij je past? Lees dan snel verder, want in dit artikel zetten we de verschillende keukenstijlen op een rijtje om je op weg te helpen!
Continue Reading

Interieur

3 tips voor een overzichtelijk opgeruimd huis

posted by Mirthe 22 augustus 2019 0 comments

Hou jij ook zo van rust in je hoofd? Vaak betekent rust in je omgeving ook een lekker opgeruimd hoofd. Maar dat betekent dus dat je jouw huis netjes en op orde moet houden. Hoe doe je dat nou makkelijk en vooral, hoe zorg je dat je huis overzichtelijk en opgeruimd blijft? Deze 3 tips helpen je een overzichtelijk, opgeruimd huis te krijgen en te houden. Wil je helemaal iets anders, ga dan voor de totale make-over. Zo geef je jouw huis een totale make-over!
Continue Reading

Interieur

Deze 3 dingen zijn onmisbaar in jouw thuiskantoor!

posted by Mirthe 22 augustus 2019 0 comments

Mede vanwege Het Nieuwe Werken zijn wij steeds minder op kantoor te vinden en werken wij steeds vaker op flexwerkplekken of zelfs thuis. Het hebben van een “echt” thuiskantoor is tegenwoordig dan ook geen overbodige luxe. Maar wat mag je absoluut niet vergeten tijdens het inrichten van zo’n thuiskantoor? In dit artikel beschrijven wij 3 onmisbare dingen waar je aan moet denken, zodat je het werk ook thuis naar behoren uit kunt voeren.
Continue Reading

Interieur

Welk model bank past in je huis: Wel of geen hoekbank?

posted by Mirthe 17 juni 2019 0 comments

Als je gaat verhuizen of je huis anders gaat inrichten is het ook tijd voor een nieuwe bank. Een bank neemt echter behoorlijk wat ruimte in beslag.

Daarom is het goed dat je er bij stilstaat hoe je de nieuwe woonkamer gaat inrichten. Zorg ook dat je op de hoogte bent van de juiste maten, dat maakt het winkelen een stuk eenvoudiger. Dan weet je ook of er wel een hoekbank past in je woning.
Continue Reading

Interieur

Kies je voor een gietvloer, parketvloer of tegels?

posted by Mirthe 17 juni 2019 0 comments

Voor het inrichten van je woning is het nodig dat je een vloer uitkiest. Misschien heb je een voorkeur voor tegels omdat je deze mooi vind of ben je juist gek op een parketvloer omdat deze een warme uitstraling geeft. Er zijn verschillende mogelijkheden die geschikt zijn voor je interieur en bij je levensstijl. Elke vloer heeft namelijk een andere manier van verzorging nodig. Bekijk hier de verschillende voor en nadelen van de volgende vloeren.
Continue Reading