Browse Category

Interieur

Interieur

Design meubelen van Leolux: voor een fris interieur

posted by Mirthe 28 februari 2018 0 comments

Op kokwooncenter.nl kun je een grote collectie aan allerlei soorten meubelen vinden. Zo zijn er verschillende merken, kleuren, modellen, en meer. Eén van de grootste en populairste merken die worden aangeboden is Leolux. KoK Wooncenter biedt de grootste collectie Leolux design meubelen aan. De meubels hebben interessante vormen, verfrissende kleuren, en zijn vervaardigd van bijzondere materialen. Zo kun je jouw woning een vernieuwend en aangenaam interieur geven. De meubelen staan onder andere bekend door hun hoge kwaliteit en comfort. Zo zorgt men ervoor dat haar consumenten én een trendy woning kunnen creëren, én comfortabel kunnen leven.

Het aanbod van Leolux

Leolux biedt allerlei verschillende meubelstukken aan. Zo zijn er bijvoorbeeld banken, fauteuils, hoekbanken, salon- en eetkamertafels, en poefs. Deze meubelen zijn stuk voor stuk ontworpen door echte deskundigen en worden met zorg en precisie ontwikkeld. Dat betekent ook dat de duurzaamheid van de collectie van Leolux erg hoog is. Wanneer je een meubelstuk van dit bekende merk aanschaft, weet je dus zeker dat je er nog lang van kan genieten. Ook vindt men het bij Leolux  belangrijk dat de klant écht koning(in) is. Daarom kun je ervoor kiezen om de diepte en de zithoogte van veel fauteuils en banken aan te passen. Zo weet je zeker dat de meubelen perfect bij jou passen. KoK Wooncenter staat er om bekend mensen te inspireren om zich thuis te voelen in hun eigen woning. Al sinds 1965 helpen zij mensen zoals jij met het creëren van hun ideale woning. Voor contact met kun je naar de website surfen, Kokwooncenter.nl. Door op de website te kijken zul je zien dat je al snel inspiratie krijgt voor de make-over van jouw woning.

 

Interieur

Tips voor een mannelijker interieur

posted by Mirthe 23 februari 2018 0 comments

Als er ergens het verschil tussen de man en de vrouw naar voren komt, dan is het wel de inrichting van het interieur. Dit leidt dan ook regelmatig tussen meningsverschillen tussen mannen en vrouwen. Wanneer de man een mannelijk ingerichte kamer heeft, dan zal de vrouw zijn interieur ongetwijfeld inrichten met accessoires zoals een roze schaal met kaarsen en in de bank allerlei kussentjes leggen. Hiermee verliest het interieur zijn mannelijkheid natuurlijk. Daarom de zes beste tips voor echt mannelijk interieur.
Continue Reading

Interieur

Waarom je zou kiezen voor een goede schuifdeur

posted by Mirthe 23 februari 2018 0 comments

Een schuifdeur is een leuke toets die een praktische kant aan elk interieur toevoegt. Naast praktisch ziet het er ook gewoon goed uit om via een schuifdeur bijvoorbeeld naar de tuin of het terras te geraken. Een goede schuifdeur is echter meer dan dat en moet ook aan heel wat meer eigenschappen voldoen dan slechts “praktisch” zijn. Zo moet een goede schuifdeur…
Continue Reading

Interieur

De verlichting trends voor 2018

posted by Mirthe 21 februari 2018 0 comments

Een heel belangrijk onderdeel van het interieur is de verlichting. En dan gaat het niet alleen om de kleur van de verlichting. Meerdere factoren zijn belangrijk voor verlichting in je interieur, zoals de felheid van het licht, de positie en de mogelijkheden voor direct- of indirect licht. Hieronder enkele belangrijke zaken omtrent de verlichting trends voor 2018.
Continue Reading

Interieur

De stoelen trends van 2018 op een rijtje

posted by Mirthe 5 februari 2018 0 comments

De nieuwe stoelen trends van dit jaar kunnen we omschrijven in vier grote trends. Afhankelijk van het interieur dat je wil kan je gemakkelijk kiezen uit deze verschillende trends van 2018.
Is je interieur klassiek, modern, vintage, industrieel of strak ingericht in één van deze vier nieuwe trends vind je gemakkelijk de stoel die bij je interieur past. De vier trends zijn zo verrassend als uiteenlopend dat er gemakkelijk je gading vindt in één van deze nieuwe mode verschijnsels op gebied van wonen.
Continue Reading

Interieur

Vier onmisbare items voor de finishing touch van je woning

posted by Mirthe 31 januari 2018 0 comments

Het stylen van je interieur kan een leuke klus zijn. Je hebt namelijk helemaal zelf in de hand hoe jouw interieur eruit komt te zien, welke stijl je mooi vindt, welke kleuren je toepast en welke meubels je in een ruimte zet. Toch zijn er vaak een aantal essentiële dingen die vaak over het hoofd worden gezien bij het stileren van een woning. De finishing touch kan namelijk vaak wat te wensen overlaten. Om te voorkomen dat deze laatste belangrijke punten in jouw interieur ontbreken, zetten bij vier onmisbare items voor je op een rij.
Continue Reading

Interieur

Leuk je woonkamer op met een industriële wandlamp

posted by Mirthe 17 januari 2018 0 comments

Voor de liefhebbers van industrieel is er tegenwoordig gelukkig heel veel keus. Wil jij je woonkamer opleuken met industriële wandlampen? Dan hoef je tegenwoordig niet meer te denken aan de industriële fabriekslampen. De lampenindustrie breidt zich uit, en dus heb je nu volop keuze voor een industriële wandlamp, een stoere lamp met een industrieel uiterlijk.
Continue Reading

Interieur

Een nieuw kantoorpand? Houd hier rekening mee

posted by Mirthe 15 januari 2018 0 comments

Wanneer een bedrijf naar een nieuw kantoorpand verhuist, moet aan veel dingen gedacht worden. Denk hierbij aan zaken als financiering, inrichting en de communicatie naar reeds bestaande klanten. Omdat de kans dat je iets over het hoofd ziet groot is, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet waar je misschien nog niet aan gedacht hebt bij het inrichten van je nieuwe kantoor.
Continue Reading

Interieur

Waar moet je op letten bij een nieuwe badkamer?

posted by Mirthe 19 december 2017 0 comments

Ben je zelf handig of heb je ervaring met het aanleggen van een badkamer? Dan kan je er altijd voor kiezen om de verbouwing in eigen handen te nemen, maar wanneer je dit doet is het wel belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Het afbreken van de oude badkamer gaat vaak gemakkelijk. Wil je alleen het sanitair vervangen of kies je ook direct voor nieuwe betegeling? Zodra je ook de betegeling van de badkamer gaat aanpakken wordt het allemaal wat ingewikkelder. Ineens moet je ook op de waterleidingen letten, nieuwe lichtpunten installeren of een extra muur plaatsen. Het is dan vaak verstandig om de kennis van een echte vakman te gebruiken.
Continue Reading

Interieur

Schilderijen met een thema

posted by Mirthe 19 december 2017 0 comments

De dagen worden korter en we zitten meer binnen. Tijd om het huis van extra sfeer en gezelligheid te voorzien. Er is toch niets fijner dat dagelijks thuiskomen in een woning die gezelligheid en warmte uitstraalt. Of wanneer er gasten over de vloer komen die bewonderingswaardig rondkijken naar de leuke ruimte waar ze zich begeven. Maar hoe doe je dit? Er zijn tal van mogelijkheden om de kamer in een sfeervol jasje te steken. Voorbeelden hiervan zijn leuke accessoires zoals kussens, kaarsen, bijzettafels of… schilderijen. Veel mensen vinden het lastig om de ruimte van sfeer te voorzien daarom willen wij je graag een aantal leuke suggesties geven.
Continue Reading