Browse Category

Interieur

Interieur

Wanneer moet je je matras vervangen?

posted by Mirthe 10 mei 2018 0 comments

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk en om goed te kunnen slapen is een degelijk matras dus ook onmisbaar. Een goed matras en goede hygiëne is bovendien essentieel voor een goede gezondheid. Een bed gaat natuurlijk niet eeuwig mee, maar wanneer is een matras echt aan vervanging toe? En waarvoor vervang je je oude matras? Dat is geheel afhankelijk van de intensiteit van het gebruik, daarom gaan we daar in dit artikel dieper op in.
Continue Reading

Interieur

Zonwering voor lichtstraten

posted by Mirthe 2 mei 2018 0 comments

Daglicht is aangenaam, gezond en zorgt voor leefcomfort. Precies daarom plaatst u een lichtstraat op het platte dak van uw nieuwe aanbouw: u wilt zoveel mogelijk daglicht naar binnen halen. Bij veel zon is het echter belangrijk en prettig dat het licht niet te fel is, geen hinderlijke schittering geeft en dat het in uw woning niet té warm wordt. Het plaatsen van zonwering aan de buitenzijde van een lichtstraat is dan de meest doeltreffende oplossing.
Continue Reading

Interieur

Zo houd je de warmte buiten deze zomer

posted by Mirthe 21 april 2018 0 comments

Nu het zonnetje zich steeds meer laat zien, mogen de winterjassen weer de kledingkast in. Op dit moment hebben de temperaturen nog geen invloed op de temperatuur binnenshuis, maar de komende maanden zal het kwik alleen maar stijgen. Wil je voorkomen dat het in de zomer onaangenaam warm wordt in huis? Met de volgende tips kan je deze zomer koel doorbrengen.
Continue Reading

Interieur

Luxe keukens voor gemak en comfort

posted by Mirthe 17 april 2018 0 comments

Natuurlijk heeft elk huis een keuken nodig. Het is echter het goed gekozen design wat er voor zorgt dat je een knus, huiselijk gevoel krijgt wanneer je aan het koken bent. Bij DB Keukens begrijpen zij dat. De luxe droomkeukens zijn gemaakt voor de ultieme kookervaring. Zij hebben alles in huis om het jou naar smaak te maken. Wat betreft design, maten en installatie.
Continue Reading

Interieur

Een boekenkast in de woonkamer

posted by Mirthe 15 april 2018 0 comments

Wanneer je graag boeken leest zul je ook vast wel een boekenkast in huis hebben. Een boekenkast zul je in vrijwel elk huishouden in Nederland wel tegenkomen. Over het algemeen is een boekenkast van hout en bestaat uit planken waar de boeken opgezet kunnen worden. Op deze manier creëert men overzicht en boeken staan veilig opgeborgen, zodat er geen kans is op beschadigingen. Maar boekenkasten worden niet alleen voor boeken gebruikt. Dikwijls staan boekenkasten vol met andere prullaria en souvenirs, al dan niet in combinatie met enkele boeken. Soms wordt een boekenkast er voor de sier neergezet, vooral als het een fraai exemplaar is. Niet altijd, maar een belangrijk kenmerk van boekenkasten zijn wel dat het vaak open kasten zijn. Wanneer de gebruiker daar zijn boeken inzet, geeft men zich intellectueel bloot aan de gasten, want gasten kunnen zien van welk soort literatuur men houdt.
Continue Reading

Interieur

Bonellveringmatrassen; wat zijn de voordelen?

posted by Mirthe 8 april 2018 0 comments

Een goede nachtrust is erg belangrijk voor iedereen. De keuze van het matras speelt hierbij een grote rol. Het liggen op een nieuw matras kan een feestje zijn, maar het kiezen van een matras kan lastig zijn vanwege de ruime keuze. Tijdens de zoektocht zal je verschillende typen matrassen tegenkomen waaronder een bonellveringmatras.
Continue Reading

Interieur

Een nieuwe zolderkamer

posted by Mirthe 21 maart 2018 0 comments

Veel huizen hebben één ding gemeen: je zou ze wel wat groter willen hebben. Een extra kamer zou het probleem oplossen. Je zou die kamer gebruiken voor meer bergruimte om dierbare spulletjes op te bergen, een eigen kamer voor de kinderen, een extra studeer- of werkplek of een leuke hobbykamer. Ideeën zijn er meestal meer dan genoeg.
Continue Reading

Interieur

Een parketvloer plaatsen: soorten en mogelijkheden

posted by Mirthe 20 maart 2018 0 comments

Nog steeds vallen de parketvloeren onder een van de meest populairste soorten vloerbedekking die er te verkrijgen zijn. Parketvloeren kunnen dan ook gecombineerd worden met vele verschillende interieurstijlen en kunnen daarnaast een unieke sfeer in de woning creëren. Dit artikel heeft Martijn de Wit Vloeren alle punten opgesomd waar je rekening mee moet houden tijdens het aanschaffen van een parketvloer.
Continue Reading

Interieur

Door middel van de kantoorinrichting meer bewegen

posted by Mirthe 20 maart 2018 0 comments

Tegenwoordig worden veel banen zittend uitgevoerd. Je zit soms wel acht uur achter elkaar. Dit is eigenlijk helemaal niet goed voor je lichaam. Bij zoveel zitten ontstaan er al snel klachten in de neg en rug. Daarnaast heb je op langere termijn een verhoogde kans op ziektes als diabetes, hart- en vaatziekte en kanker. Het is dus niet geheel onbelangrijk om een beetje beweging aan de dag toe te voegen. Hier volgen een aantal tips om je lichaam meer beweging te geven op kantoor.
Continue Reading

Interieur

Design meubelen van Leolux: voor een fris interieur

posted by Mirthe 28 februari 2018 0 comments

Op kokwooncenter.nl kun je een grote collectie aan allerlei soorten meubelen vinden. Zo zijn er verschillende merken, kleuren, modellen, en meer. Eén van de grootste en populairste merken die worden aangeboden is Leolux. KoK Wooncenter biedt de grootste collectie Leolux design meubelen aan. De meubels hebben interessante vormen, verfrissende kleuren, en zijn vervaardigd van bijzondere materialen. Zo kun je jouw woning een vernieuwend en aangenaam interieur geven. De meubelen staan onder andere bekend door hun hoge kwaliteit en comfort. Zo zorgt men ervoor dat haar consumenten én een trendy woning kunnen creëren, én comfortabel kunnen leven.

Het aanbod van Leolux

Leolux biedt allerlei verschillende meubelstukken aan. Zo zijn er bijvoorbeeld banken, fauteuils, hoekbanken, salon- en eetkamertafels, en poefs. Deze meubelen zijn stuk voor stuk ontworpen door echte deskundigen en worden met zorg en precisie ontwikkeld. Dat betekent ook dat de duurzaamheid van de collectie van Leolux erg hoog is. Wanneer je een meubelstuk van dit bekende merk aanschaft, weet je dus zeker dat je er nog lang van kan genieten. Ook vindt men het bij Leolux  belangrijk dat de klant écht koning(in) is. Daarom kun je ervoor kiezen om de diepte en de zithoogte van veel fauteuils en banken aan te passen. Zo weet je zeker dat de meubelen perfect bij jou passen. KoK Wooncenter staat er om bekend mensen te inspireren om zich thuis te voelen in hun eigen woning. Al sinds 1965 helpen zij mensen zoals jij met het creëren van hun ideale woning. Voor contact met kun je naar de website surfen, Kokwooncenter.nl. Door op de website te kijken zul je zien dat je al snel inspiratie krijgt voor de make-over van jouw woning.